AKTUALNO


LETOS TRIJE TERMINI! * TRADICIONALNI LHOTSE POLETNI TABOR

LHOTSE POLETNA PUSTOLOVŠČINA

KoncniDraft_Logo_mali otrok-1 Koncept tabora ima novo frizuro, da bo še bolj zabaven in intenziven. Na voljo je še nekaj prostih mest, prijave sprejemamo na orel.lothar@gmail.com

VEČ INFORMACIJ NA 070/852 852. Okvirni program podoben vsakoletnemu, a z nekaj dodatnimi izboljšavami. Več o tem:

CENA TABORA ZNAŠA 356 € (prenočevanje, prehrana, učni materiali in vse dejavnosti, delavnice in izleti*) oz. 285 € (brez prenočevanja, prehrana, učni materiali in vse dejavnosti, delavnice in izleti*). Tudi letos je možen prihod že v nedeljo, za kar je potrebno doplačilo 30 evrov, saj smo letos na novi lokaciji – gozdna šola, tik ob Bohinjskem jezeru. Plačilo možno na tri obroke (2x 150 + 1x 56 oz. 2x 100 + 1x 85) Cena za posamičen dan udeležbe je 55 evrov. Dodatne informacije dobite na 070/852-852 ali info@lhotse.si. Vabljeni! Število mest je omejeno. Prijava velja za potrjeno, ko prejmemo nakazilo 1. obroka na TRR SI56 0700 0000 1640 263 (GB d.d., Kranj).


[/button]
24. do 26. februar 2015 – SNEŽKOV TABOR – NASMEJANA ZIMSKA PUSTOLOVŠČINA

SNEŽKOV TABOR 2015

Ne veste, kam bi med zimskimi počitnicami? ​Lhotse, Gora jezikov, vabi vse osnovnošolce 1. in 2. triade v Bohinj na SNEŽKOV TABOR, trodnevno pustolovščino na snegu in svežem zraku. Šola je naporna stvar in vsake – za večino preredko posejane – počitnice je treba dobro izkoristiti, da si naberemo novih moči in počnemo stvari, ki nas veselijo. SNEŽKOV TABOR zagotavlja druženje, aktivnost, dobro družbo, odklop od šole in zabavno čajanko evropskih in svetovnih jezikov. OBVEZNA JE ZIMSKA OPREMA (kapa, šal, rokavice, kombinezon in topla jakna), zvezek in peresnica z barvicami ali flumastri, copati in veliko dobre volje.

VSEBINA:

 • Tekma za najlepšega snežaka;
 •  Sankanje;
 • Barvanje snega;
 • Poskusi in čarovniški triki;
 • Spretnostno kepanje;
 • Igre v snegu in “na kopnem”;
 • Obisk čokoladnice;
 • Jezikovne igre in pesmi …

Angleščina je močno prisotna v osnovnošolskem učnem programu, ostali jeziki, ki so prav tako lepi, zanimivi in še kako pomembni za komunikacijo v odraslem svetu, pa ostajajo nevidni. Na taboru bomo zato spoznali nekaj manj znanih tujih jezikov in hrano, ki je značilna za te države (nizozemščino, swahili, arabščino, poljščino, italijanščino, portugalščino itd), otroci bodo imeli možnost, da tudi sami predstavijo svoje znanje tujih jezikov in drugih veščin, vse na lahkoten in zabaven način. Pripeljite svojega osnovnošolca na naš tabor in morda domov odpeljete bodočega študenta ruščine. ;)

PROGRAM:

 • 7.30 – 8.00: Prihod otrok
 • 8.00 – 10.00: Ustvarjalne delavnice
 • MALICA
 • 10.00-12.00: Športne igre
 • 12.00-13.00 KOSILO
 • 13.00-15.00: AKTIVNOST DNEVA
 • 16.00: ODHOD DOMOV

CENA TABORA ZNAŠA 90 € oz. 35 € za posamičen dan udeležbe. Dodatne informacije dobite na 070/852-852 ali info@lhotse.si. Vabljeni! Število mest je omejeno. Prijava velja za potrjeno, ko prejmemo nakazilo na TRR SI56 0700 0000 1640 263 (GB d.d., Kranj).

Med vsemi, ki boste svojega otroka prijavili na tabor in vplačali prijavnino, bomo izžrebali srečneža ali srečnico, ki bo ob prihodu dobila denar v celoti povrnjen.

Med vsemi, ki boste poslali poizvedbo na info@lhotse.si ali vpisali komentar na Facebook objavo, bomo izžrebali nekoga, ki bo dobil en dan brezplačne udeležbe.

NOVOLETNA VINJETA 2015

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje organizatorjevega trženjskega komuniciranja, promocija njegovih znamk in pridobivanje kontaktov potencialnih strank. Sodelujoči lahko točke zbirajo na naslednje načine: • s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje (začetna 1 točka), • s pošiljanjem odgovora na nagradno vprašanje na elektronski naslov info@lhotse.si ali prek kontaktnega obrazca na www.lhotse.si/kontakt, zadeva NOVOLETNA VINJETA (+ 5 dodatnih točk).

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri »Novoletna vinjeta 2015«

1. Organizator in izvajalec nagradne igre: Ta pravila določajo način izvedbe in sodelovanja v nagradni igri »Novoletna vinjeta 2015« (v nadaljevanju: nagradna igra), ki jo prireja organizator nagradne igre, podjetje Jezikovne storitve Lhotse, Lothar Orel s.p., Polje 130, Bohinjska Bistrica (v nadaljevanju:organizator).

2. Trajanje nagradne igre: Nagradna igra poteka od vključno 21.1.2015 do vključno 28 .1. 2015. Nagradna igra poteka na Facebook strani https://www.facebook.com/Lhotse.si (v nadaljevanju: Facebook stran nagradne igre); pravila in pogoji za sodelovanje pa so objavljeni na spletni strani podjetja: www.lhotse.si/aktualno pod naslovom NOVOLETNA VINJETA 2015

3. Namen nagradne igre: Namen nagradne igre je promocija in izvajanje organizatorjevega trženjskega komuniciranja, promocija njegovih znamk in pridobivanje kontaktov potencialnih strank.

4. Definicija pojmov: V teh pravilih se uporabljajo sledeči pojmi: Sodelujoči: Kot sodelujoči se definira vsaka oseba, ki prek Facebook strani nagradne igre sodeluje v nagradni igri. Priporočevalec: Kot priporočevalec se definira sodelujoči, ki je nagradno igro priporočil drugi osebi, z uporabo sredstev za priporočanje, dovoljenih v okviru te nagradne igre. V teh pravilih se beseda priporočevalec uporablja v neposredni zvezi z dejanjem priporočanja nagradne igre, ali kadar želimo razlikovati med osebo, ki je nagradno igro priporočila, in osebo, ki ji je nagradna igra bila priporočena. Priporočeni prejemnik: Kot priporočeni prejemnik se definira oseba, ki ji je bila nagradna igra priporočena s strani priporočevalca. Priporočeni prejemnik še ni sodelujoči, temveč je le prejemnik priporočila, na katerega pa se še ni odzval s sodelovanjem v nagradni igri.

5. Pogoji sodelovanja: V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije oziroma rezidenti Republike Slovenije, ki so fizične osebe, starejše od 18 let. V nagradni igri ne morejo sodelovati organizatorjevi in prav tako izvajalčevi zaposleni in njihovi ožji družinski člani (kamor štejejo njegov zakonec oz. izvenzakonski partner, otroci oz. posvojenci ter starši oz. posvojitelji). Navedeni bodo v primeru njihovega sodelovanja v nagradni igri iz žrebanja izločeni, v primeru izžrebanja katere od teh oseb pa bo žrebanje ponovljeno v roku 3 dni od seznanitve z zgornjimi okoliščinami. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da se sodelujoči strinjajo s Pravili in pogoji za sodelovanje v nagradni igri »Novoletna vinjeta 2015«, objavljenimi na spletni strani nagradne igre. Šteje se, da se sodelujoči z njimi strinjajo s tem, ko na Facebook strani nagradne igre podajo vse zahtevane podatke. S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje postane oseba sodelujoči. Sodelovanje v nagradni igri bo omogočeno le osebam, ki bodo na vprašanje pravilno odgovorile. Če oseba pravilno našteje več kot tri storitve, to velja kot pravilen odgovor in na podlagi tega ne more biti diskvalificirana. Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje le z enim Facebook profilom. V kolikor obstaja sum, da je ista oseba sodelovala v nagradni igri z uporabo različnih Facebook profilov, jo ima organizator pravico nemudoma in nepreklicno izključiti iz nagradne igre (v nadaljevanju: izključiti; izključen; izključitev). Enako velja za primere, ko več oseb sodeluje z enim Facebook profilom. V tem primeru ima organizator pravico izključiti vse osebe, ki so sodelovale z istim Facebook profilom.

6. Način sodelovanja v nagradni igri in zbiranje točk: Za nagrado se z zbiranjem točk potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili. Sodelujoči lahko točke zbirajo na naslednje načine: • • s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje (začetna 1 točka), • • s pošiljanjem odgovora na nagradno vprašanje na elektronski naslov info@lhotse.si ali prek kontaktnega obrazca na www.lhotse.si/kontakt, zadeva NOVOLETNA VINJETA (+ 5 dodatnih točk). Število zbranih točk pomeni število glasovnic v bobnu za žreb. Z večjim številom zbranih točk se sodelujoči osebi povečuje verjetnost, da bo izžrebana za nagrado.

7. Pravila priporočanja: Sodelujoči lahko nagradno igro priporočajo drugim osebam (npr. prijateljem). Sodelujoči lahko kot priporočevalci za priporočanje nagradne igre uporabijo lastno spletno povezavo, ki jo prek družabnih omrežij ali kako drugače objavijo na internetu. Sodelujoči prevzemajo polno odgovornost za posredovana sporočila in polno odgovarjajo za njihovo vsebino. Organizator v nikakršni obliki ne podpira pošiljanja nezaželene elektronske pošte. Vsakršno pošiljanje nezaželene elektronske pošte s strani tretjih oseb za namene te nagradne igre je strogo prepovedano, morebitni kršitelji pa za tovrstno početje nosijo polno odgovornost. Organizator si pridržuje pravico, da na zahtevo državnih organov ali drugih institucij, ki nadzirajo pošiljanje nezaželene elektronske pošte, ali ponudnikov dostopa do interneta, v primeru suma pošiljanja nezaželene elektronske pošte, tem organom, institucijam ali ponudnikom posreduje IP naslov in ostale podatke sodelujočega, ki je osumljen pošiljanja nezaželene elektronske pošte. V kolikor obstaja sum, da je določeni sodelujoči goljufal oziroma ravnal v nasprotju s temi pravili, ima organizator pravico tega sodelujočega izključiti. V primeru izključitve tega sodelujočega, bo kljub izključitvi tega sodelujočega morebitni priporočevalec, ki je temu sodelujočemu nagradno igro priporočil in iz tega naslova prejel točke, te točke še vedno obdržal. Priporočeni prejemniki imajo pravico prijaviti žaljiva oziroma neprimerna priporočila sodelujočih prek posebne spletne povezave v priporočilu ali s posredovanjem e- poštnega sporočila na e-poštni naslov info@lhotse.si z obvezno navedbo e-poštnega naslova kršitelja ali spletne povezave, ki jo je ta uporabil za priporočanje, in z opisom, zakaj naj bi bilo priporočilo neprimerno. Prijavitelj se mora v prijavi podpisati s polnim imenom in priimkom. Organizator ima pravico, da takega kršitelja izključi. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo teh pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče. Na spletni strani nagradne igre se uporablja t.i. piškotke (ang.: cookies), vendar izključno kot element za pravilno delovanje strani, ki ne omogoča identifikacije posameznika.

8. Žrebanje nagrajencev: Žrebanje nagrad bo izvedeno po zaključku nagradne igre na sedežu izvajalca v prisotnosti tričlanske komisije. Žrebanje bo opravljeno med sodelujočimi v nagradni igri, ki izpolnjujejo pogoje skladno s temi pravili. Žreb je dokončen in nanj ni možne pritožbe. Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani in spletni strani www.lhotse.si. Vsi dokumenti, vezani na nagradno igro, se hranijo še 6 mesecev po končani nagradni igri. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni prek Facebook profila ali e-pošte. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrad, če: – nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade, – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov (lažni profil), – se ugotovi, da je nagrajenec organizatorjev oziroma izvajalčev zaposleni ali njegov ožji družinski član, – se ugotovi, da je uporabnik v natečaju sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre, – organizator sumi, da je igralec prišel do rezultata z goljufijo.

Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado, drugo blago ali drugo storitev.

9. Nagrada: 1x LETNA VINJETA 2015 Nagrada se podeli kot fizična vinjeta za leto 2015 in bo poslana priporočeno po pošti na naslov, ki ga nagrajena oseba posreduje po prejemu obvestila o nagradi.

10. Davčna obravnava nagrade in ugodnosti ter ostali stroški Skladno z davčno zakonodajo organizator nagradne igre ob izplačilu nagrade za nagrajenca, ki prejme nagrado iz 1. in 3. alinee 9. člena, plača akontacijo dohodnine. V ta namen bo organizator nagrajenca predhodno pozval k predložitvi njegove EMŠO in davčne številke, ki se jo nagrajenec zaveže predložiti. Predložitev EMŠO in davčne številke je pogoj za izplačilo nagrade. Morebitni ostali stroški, povezani z izplačilom nagrade, so na strani nagrajenca.

11. Varstvo osebnih podatkov: (1) Sodelujoči v nagradni igri prostovoljno soglašajo, da lahko upravljavec osebnih podatkov, organizator, do preklica soglasja uporablja njihove osebne podatke (ime, priimek, elektronski naslov, Facebook profil) za namene ponujanja storitev – trženje in neposredno trženje ter v zvezi s tem posamezni sodelujoči potrjuje, da je seznanjen: – s svojo pravico, da od organizatorja lahko pisno zahteva, da mu omogoči vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov; da mu potrdi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne; da mu omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj ter mu omogoči, da jih prepisuje ali kopira; da mu posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj; da mu posreduje seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani moji osebni podatki z navedbo kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen; da mu da informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o njemu vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave; da mu da informacije o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem ter da mu pojasni tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, če izvaja avtomatizirano odločanje z obdelavo njenih osebnih podatkov; – s svojo pravico, da od organizatorja pisno zahteva, da dopolni, popravi, blokira ali izbriše njegove osebne podatke, za katere dokaže, da so nepopolni, netočni, neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom ter, da o njihovi dopolnitvi, popravku, blokiranju ali izbrisu obvesti vse uporabnike njegovih osebnih podatkov in pogodbene obdelovalce, katerim je posredovala te podatke, preden so bili dopolnjeni, popravljeni, blokirani ali izbrisani; – da so posredovani osebni podatki resnični in točni; – da podani osebni podatki ne bodo brez privoljenja podani ali posredovani katerikoli tretji osebi; – s svojo pravico, da lahko svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov prekliče tako, da zahtevo po izbrisu iz zbirke osebnih podatkov pošljete na naslov organizatorja; – in se strinja, da se njegovi podatki (ime in priimek, kraj bivanja) v primeru, da je nagrajenec, objavijo na spletni strani www.lhotse.si in na Facebook strani podjetja. (2) Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

12. Jamstvo za izpolnitev ugodnosti: Za nagrade in ugodnosti po teh pravilih jamči podjetje Jezikovne storitve Lhotse, Lothar Orel s.p. kot organizator te nagradne igre.

13. Posebne določbe: Organizator si pridržuje pravico spremeniti oz. dopolniti ta pravila in pogoje, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki oziroma vzroki na strani javnosti. Ta pravila začnejo veljati z dnem 21. 1. 2015.

BOHINJ 2014 - ENGLISH FOR COOL KIDS

FIRST MINUTE AKCIJA: do 50% popusta!

SPOŠTOVANI in SPOŠTOVANE,

poletje se bliža in Lhotse, Gora jezikov, zopet odpira svoja vrata poletnim počitnicam za otroke. Na voljo vam je 5 terminov norčij, sončenja, dobre volje in jezikovanja v angleščini in/ali nemščini:

30.6. – 4.7 7.7. – 11.7. 14.7-18.7. 4.8. – 8.8. IN 11.8.-15.8. 2014!

Letos še boljši, z več dodatnega programa: novi pristopi, medvrstniško učenje, osvajanje jezika skozi igro, glasbo, gibanje …, družabne igre, izlet z islandskimi konji, plovba po jezeru, potep po Zlatorogovem kraljestvu, lov na skriti zaklad, mala šola akrobacij, osnovne cirkuške veščine, disco night, vodni balončki, ustvarjalne delavnice, plezanje z inštruktorjem na plezališču pod Skalco, zgodbe ob tabornem ognju, spoznavanje skritih kotičkov Bohinja, Pony Taxi potovanje, igre brez meja, gledališka igra, viteške delavnice, filmski večer in še in še.

FIRST MINUTE CENA TEČAJA:  že od 285 €!  Cena velja za prijave do 15.6.2014. Ob prijavi je potrebno nakazati 30% cene na TRR, da lahko pokrijemo stroške rezervacij popoldanskih dejavnosti.  V ceno je vključeno bivanje (do 5 nočitev), vsa prehrana, vsa učna gradiva, prevoz in dodatne aktivnosti v popoldanskem in večernem času. Za dodatne informacije pokličite 070/852-852 ali pišite na info@lhotse.si!

Po dogovoru in z doplačilom lahko uredimo tudi delavnico poslikave obraza in/ali nočitev na seniku.

NOVO: INTENZIVNE PRIPRAVE NA MATURO

U, jaz sem na vrsti!

U, jaz sem na vrsti!

VPIS V JESENSKE TEČAJE

PO JESENSKIH POČITNICAH ZAČNEMO S CELOLETNIMI (NOVEMBER-JULIJ) TEČAJI ANGLEŠČINE ZA OTROKE V STAROSTI MED 5. in 9. let; tečaji bodo potekali v Radovljici, v Bohinju ter v Ljubljani enkrat tedensko.

Kako se že reče?

Kako se že reče?

TEČAJI POTEKAJO PO INOVATIVNI LHOTSE METODI ZA UČENJE JEZIKA, KI ZAGOTAVLJA HITRE IN DOLGOTRAJNE REZULTATE: Lhotse tečaj slika * PRIJAVE IN INFORMATIVNE PRIJAVE SPREJEMAMO NA info@lhotse.si in prek kontaktnega obrazca. * VABLJENI!

NAGRAJEVANJE ZVESTOBE

ZA FIZIČNE OSEBE

Ko skupna vrednost nakupa preseže 125 €, ste za vse nadaljnje storitve v istem koledarskem letu upravičeni do 5% popusta. Ko skupna vrednost nakupa preseže 250 €, ste za vse nadaljnje storitve nepreklicno upravičeni do 10% popusta.

ZA PRAVNE OSEBE

Ko skupna vrednost nakupa preseže 250 €, ste za vse nadaljnje storitve v istem koledarskem letu upravičeni do 5% popusta. Ko skupna vrednost nakupa preseže 500 €, ste za vse nadaljnje storitve nepreklicno upravičeni do 10% popusta.

Popusti niso prenosljivi in se ne seštevajo.

BONUS ZA STRANKE

Svojim strankam želim v zahvalo za zaupanje poleg kakovostno opravljene storitve dati še nekaj več. Vsaka stranka, tako fizična kot pravna oseba, je zato takoj ob prvem naročilu deležna še dodatnih ugodnosti partnerskih podjetij podjetja Lhotse. Oglejte si seznam ugodnosti in izberite svoj “sladkorček”; skupaj z računom za opravljeno storitev vam bomo izdali tudi bon za izbrano ugodnost.

SEZNAM PARTNERSKIH PODJETIJ IN UGODNOSTI (V DELU):

    • AKTIVNO ŠPORTNO PERILO OUTWET, Interexpres, Tomaž Rant s.p.
     • 20% popusta pri nakupu športnega perila;
     • http://www.outwet.si/zastopstvo/ ali GSM: 031 375 224 – Tomo Rant;
    • KARMIČNA ANALIZA, Slavica Taloš Djukić s.p.
     • 30% popusta na karmicno analizo ali izdelavo natalne karte z vpogledom v prihodnost;
     • http://www.astrologija.co ali GSM: 040 889 679 – Slavi Taloš;
    • CITRAR.com, Dejan Praprotnik s.p.
     • Kupon za 15 evrov, vnovčljiv pri najemu profesionalnega citrarja;
     • http://citrar.com ali GSM: 041 252 140 – Dejan Praprotnik;
    • OPTIWEB, Miha Lavtar s.p.
     • Brezplačna analiza spletne strani;
     • www.optiweb.si ali GSM: 041 817 666 – Miha Lavtar;
    • ENOSTAVNO KNJIGOVODSTVO, Dvesto d.o.o.
     • 14 dni gratis + 30% popusta za prvih 6 mesecev uporabe programa Enostavno knjigovodstvo;
     • https://www.enostavno-knjigovodstvo.com ali GSM: 041 252 140 – Dejan Praprotnik;
Naslednji bon lahko koristite na vsakih 100 € kot fizična oseba oz. na vsakih 250 € kot pravna oseba.
Če bi želeli postati partnersko podjetje, pošljite na info@lhotse.si naziv podjetja, kontaktne podatke in ugodnost, ki jo podarjate. Partnerska podjetja imajo 20% popust na vse storitve podjeta Lhotse s.p.

BREZPLAČNE INŠTRUKCIJE

Novoustanovljeno jezikovno podjetje Lhotse s.p. je podjetje z jasno vizijo o svojih ciljih in vrednotah, med katere spada tudi pomoč sočloveku.

Še tako jasna vizija nima pomena, če je ne uresničujemo – zato Lhotse s.p. vsak mesec podarja 4 šolske ure inštrukcij angleščine ali nemščine osnovnošolcem ali dijakom, ki si sami  (oz. njihovi starši) težko privoščijo plačevanje inštrukcij.

PRED PRIJAVO SI OBVEZNO PREBERETE SLEDEČA NAVODILA!

Nepopolne prijave ne bodo upoštevane.

 

    • Zaradi velikega interesa se lahko za brezplačne inštrukcije prijavljate IZKLJUČNO PREKO E-MAILA (info@lhotse.si s pripisom BREZPLAČNE INŠTRUKCIJE) – med 1. in 5. v mesecu. Kasnejše prijave oz. prijave s telefonskim klicem ali SMSem bodo brez izjeme zavrnjene.
    • V primeru, da bo prijav več kot prostih mest, bo prva veljavna poslana prijava sprejeta takoj, izmed vseh ostalih pa bodo z žrebom izbrani trije kandidati. Osebe, ki ne bodo izžrebane, se morajo naslednji mesec ponovno prijaviti.
    • Zanje se lahko potegujejo samo osnovnošolci in dijaki – redni ali izredni.
    • Ena oseba lahko koristi eno šolsko uro – tako lahko vsak mesec do brezplačnih inštrukcij pridejo štiri osebe.
    • Ena oseba lahko koristi brezplačno uro le enkrat na tri mesece – če ste dobili brezplačne inštrukcije novembra, se lahko zanje ponovno potegujete marca.
    • Oseba, ki je upravičena do brezplačnih inštrukcij, lahko ob predhodni najavi k inštrukcijam pripelje še največ eno osebo (sošolca/sošolko, brata ali sestro ipd.). Prisotnost dodatne osebe (tretje ali več) je plačljiva.
    • Brezplačne inštrukcije niso prenosljive na tretjo osebo, možnost menjave za druge storitve podjetja Lhotse (npr. lektura, tolmačenje …) ne obstaja

DOMOV * NA VRH STRANI