Reference


Alenka Rant, podpredsednica društva Vzgon:
Vzgon – društvo za psihološko ravnovesje, kvalitetne odnose in uspešno vzgojo je pri podjetju Lhotse naročilo lektoriranje vsebin za spletno stran. Bodočim uporabnikom storitev, ki jih podjetje ponuja, sporočamo, da smo zelo zadovoljni z njihovim strokovnim pristopom, hitro odzivnostjo in prijaznostjo v poslovnem kontaktu..

Slavica Taloš Djukić, Karmična astrologija:
S storitvami Lotharja Orla sem bila zelo zadovoljna. V hitrem času in profesionalno je lektoriral tekst za spletno stran in mi bil tudi kasneje v veliko pomoč pri oblikovanju raznih besedil. Vsekakor sodelovanje z njim izjemno priporočam.

Damjan Blagojević, Dignitas – izdelava spletnih strani:
S prevajalsko agencijo LHOTSE smo sodelovali že kar nekajkrat in moram reči, da se ne spomnimo, kdaj smo bili nazadnje deležni takšnega nivoja storitev kot tudi ustrežljivosti in vse to po tako dostopni ceni.

Resnično so prilagodljivi, se držijo rokov in v večini primerov zaključijo še prej, kot je dogovorjeno. Sodelovali smo že večkrat za potrebe naših strank. V takšnih primerih je časovni vidik kot tudi kvaliteta storitev še posebej kritičnega pomena, saj morajo biti naše stranke vedno zadovoljne tako z našimi storitvami, kot tudi s tistimi, ki jih dajemo v zunanje izvajanje. Vedno so se odrezali tako dobro, da jim povsem zaupamo pri vsakem projektu, ker vemo da se vedno potrudijo tako, kot da bi šlo za njih in še bolj!

Gospod Lothar je en res super človek, s katerim se je možno dogovoriti prav vse. Našo lastno spletno stran je zlektoriral prostovoljno, brez da bi želel kar koli v zameno, torej povsem zastonj!

Iskreno priporočam, da se obrnete nanje, v kolikor boste potrebovali prevajalske, lektorske in druge podobne storitve, saj vam ne bo žal. Ko boste enkrat sodelovali z njimi, nikoli več ne boste iskali nikogar drugega, garantirano.

******************************************************
Čeprav ima podjetje za sabo mnogo uspešnih projektov (tudi iz časov, ko še ni bilo podjetje), ni nihče nikoli zbiral referenc za spletno stran, zato je ta podstran zaenkrat še skromna. Več o izkušnjah si zato lahko preberete v CVju (tukaj), reference se bodo pa počasi nakapljale, zato vabljeni, da se še vračate sem.